Afscheidshuis

Families kunnen gebruik maken van Afscheidshuis Deventer.

Heeft u niet de mogelijkheid om uw dierbare thuis op te baren? Of vindt u dit niet prettig? Als nabestaande heeft u altijd de keuze om te bepalen waar de overledene wordt opgebaard. Afscheidshuis Deventer (www.afscheidshuisdeventer.nl) biedt hierin een goed alternatief.

Het huis heeft 2 familiekamers in huiselijke sfeer waar u middels een eigen sleutel op elk moment van de dag bij uw dierbare kunt zijn, zonder eerst een afspraak te maken. U mag de kamer een persoonlijk karakter geven door bijvoorbeeld foto’s of andere belangrijke spullen neer te zetten.
Naast de 2 familiekamers is er ook een mooie ruimte waar mensen opgebaard kunnen worden zonder eigen sleutel. Nabestaanden kunnen een afspraak maken om de overledene te bezoeken.

Afscheidshuis Deventer is te vinden in de oude pastorietuin van de Ichtuskerk aan de Holterweg. Dit is een rustig gelegen, goed bereikbare locatie met voldoende parkeergelegenheid en is toegankelijk voor minder validen. Ongeacht uw geloofsovertuiging of cultuur bent u welkom om van de zorg en diensten van  Afscheidshuis Deventer gebruik te maken.

Bij het verliezen van een dierbare is het belangrijk dat u in alle rust en tijd afscheid kunt nemen. Afscheidshuis Deventer biedt u hier de mogelijkheid toe.

Wilt u meer informatie over Afscheidshuis Deventer dan kunt u bellen met 06-39027212.

Wenst u vrijblijvend meer informatie?

Vul het formulier hieronder zo volledig mogelijk in. Na ontvangst nemen wij z.s.m. contact met u op.
Delen: