Kosten uitvaart

Aan een uitvaart hangt een prijskaartje, net als aan de wekelijkse boodschappen. De hoogte van dat prijskaartje hangt af van de hoeveelheid boodschappen en naar welke supermarkt u gaat. U kiest de producten die betaalbaar voor u zijn en die bij u passen. Zo is het ook met een uitvaart.

Voor elke portemonnee biedt Uitvaartzorg Deventer een betaalbare uitvaart. In de regio is Uitvaartzorg Deventer bekend met de verschillende mogelijkheden van opbaren, condoleance en begraven of cremeren. De kosten van een crematie met volledige begeleiding zit tussen de € 3.500,- en de € 7.500,- en voor een begrafenis zitten de kosten tussen de € 5.000,- en 15.000,-. Het verschil in de kosten zit vooral in de wensen en het aantal genodigden. Samen met u zullen de verschillende mogelijkheden afgewogen worden, om tot een afscheid te komen zoals u dat wilt. Met een prijskaartje dat bij u past.
Een goedkopere uitvaart is mogelijk. Het zal dan eenvoudige uitvaart worden, waarbij verschillende keuzes bij Uitvaartzorg Deventer liggen in overleg met de nabestaanden.

Uitvaartzorg Deventer werkt met een standaard aannametarief. Voor dit bedrag is Uitvaartzorg Deventer 24 uur per dag voor u beschikbaar en bereikbaar. De contacten met derden, zoals de vervoerder, het crematorium of de begraafplaats, worden door de uitvaartbegeleider onderhouden. De uitvaart wordt samen met u van A-Z geregeld.
Heeft u een uitvaartverzekering bij DELA, MONUTA, YARDEN, ARDANTA, NUVEMA of bij een andere verzekeringsmaatschappij dan kan Uitvaartzorg Deventer u ook van dienst zijn. Bent u aangesloten bij een begrafenisvereniging of heeft u een deposito afgesloten bij een andere uitvaartondernemer, ook dan kan Uitvaartzorg Deventer samen met u, op persoonlijke wijze, de uitvaart verzorgen. U kunt rechtstreeks contact opnemen via 06 48 47 08 11.
De verzekering of het deposito kunt u gebruiken als betaalmiddel. Wanneer u lid bent van begrafenisvereniging Colmschate of begrafenisvereniging Diepenveen krijgt u korting op mijn aannametarief.

Binnen 24 uur na het overlijden weet u wat de globale kosten van de uitvaart zijn. Mochten er in de loop van de week van afscheid nemen wijzigingen komen, wordt u daarvan op de hoogte gebracht zodat u niet voor onverwachte financiële verrassingen komt te staan.

U kunt vrijblijvend contact opnemen met Uitvaartzorg Deventer wanneer u meer informatie wenst in de mogelijkheden en kosten van een uitvaart.

Wenst u meer informatie over de laatste levensfase?

Vul het formulier hieronder zo volledig mogelijk in. Na ontvangst nemen wij z.s.m. contact met u op.
Delen: