Kosten uitvaart

Voor een willekeurige vakantie struinen we het hele internet af. We vergelijken de vele opties die er zijn en vergelijken de prijzen van de verschillende aanbieders. De uiteindelijke prijs hangt af van de opties die er gekozen worden, bij welke reisorganisatie er geboekt wordt. U kiest de vakantie die betaalbaar voor u is en welke bij u past. Maar voor het voorbereiden van die allerlaatste reis zijn velen toch nog aarzelend. Terwijl het zoveel rust kan geven om de uitvaart van tevoren voor te bereiden. Wat regel je allemaal zelf vooraf en wat laat je over aan nabestaanden? Wat is er allemaal mogelijk?

Een eerlijke uitvaart is waar Uitvaartzorg Deventer voor staat. Voor iedereen verzorgd Uitvaartzorg Deventer een uitvaart welke past bij de overledene en de nabestaanden. Van een klein intiem afscheid zonder extra’s tot aan een afscheid waarbij voor veel extra mogelijkheden is gekozen.
In de regio is Uitvaartzorg Deventer bekend met de verschillende mogelijkheden van opbaren, condoleance en begraven of cremeren. Bij Uitvaartzorg Deventer zal een crematie tussen de € 2.750,- en de € 8.000,- kosten en voor een begrafenis zijn de kosten tussen de € 3.750,- en 15.000,-. Het verschil in de kosten zit vooral in “wel of geen rouwkaarten” “wel of geen familiebericht in de krant” “gebruik maken van een 24-uurs kamer, opbaring met mogelijkheid tot bezoek of “geen” opbaring” en het aantal genodigden. Samen met u zullen de verschillende mogelijkheden afgewogen worden, om tot een afscheid te komen zoals u dat wilt. Met een kostenoverzicht dat hierbij past.
Een goedkopere uitvaart is mogelijk. Het zal dan eenvoudige uitvaart worden, waarbij verschillende keuzes bij Uitvaartzorg Deventer liggen in overleg met de nabestaanden.

Uitvaartzorg Deventer werkt met een standaard aannametarief. Voor dit bedrag is Uitvaartzorg Deventer 24 uur per dag voor u beschikbaar en bereikbaar. De contacten met derden, zoals de vervoerder, het crematorium of de begraafplaats, worden door de uitvaartbegeleider onderhouden. De uitvaart wordt samen met u van A-Z geregeld.
Heeft u een uitvaartverzekering bij DELA, MONUTA, YARDEN, ARDANTA, NUVEMA of bij een andere verzekeringsmaatschappij dan kan Uitvaartzorg Deventer u ook van dienst zijn. Bij een kapitaalverzekering wordt het volledige bedrag uitgekeerd aan u of Uitvaartzorg Deventer. Wanneer u een natura of diensten verzekering heeft wordt een bedrag van ongeveer € 3.500,- aan Uitvaartzorg Deventer uitgekeerd. Het bedrag welke gelijk staat voor de inkoop van de producten en diensten.
Bent u aangesloten bij een begrafenisvereniging of heeft u een deposito afgesloten bij een andere uitvaartondernemer, ook dan kan Uitvaartzorg Deventer samen met u, op persoonlijke wijze, de uitvaart verzorgen. U kunt rechtstreeks contact opnemen via 06 48 47 08 11.
De verzekering of het deposito kunt u gebruiken als betaalmiddel.
Binnen 24 uur na het overlijden weet u wat de globale kosten van de uitvaart zijn. Mochten er in de loop van de week van afscheid nemen wijzigingen komen, wordt u daarvan op de hoogte gebracht zodat u niet voor onverwachte financiële verrassingen komt te staan.

Wanneer u wilt weten wat een goede prijsindicatie is voor uw uitvaart of de uitvaart van uw partner, ouders, grootouders of van een zoon of dochter van u. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

aanvraagformulier offerte

Delen: