Kosten baby of kinderuitvaart

Een uitvaart kost geld. Het is afhankelijk van de keuzes die jullie maken hoeveel het gaat kosten.
Vaak zijn kinderen tot 18 jaar gratis meeverzekerd op de uitvaartpolis van de ouders. Je krijgt dan een deel van het verzekerde bedrag. Het kan ook zijn dat jullie voor de kinderen al een eigen uitvaartverzekering hebben afgesloten.
Weet dat de meeste verzekeraars een telefoonnummer op de polis hebben vermeld. Dit nummer hoeft niet direct gebeld te worden, vaak schakelt de verzekeraar dan een eigen uitvaartondernemer in. Jullie hebben dan niet meer de mogelijkheid om zelf te kiezen. De verzekeraar kan in een later stadium op de hoogte worden gebracht van het overlijden.
De meeste verzekeraars keren gewoon uit als je zelf een keuze maakt voor een uitvaartbegeleider.

Uitvaartzorg Deventer vindt het belangrijk dat jullie achteraf niet voor verrassingen komen te staan als we jullie de factuur van de uitvaart overhandigen. We bespreken daarom vanaf het begin wat de kosten zijn van de keuzes die jullie maken. We nemen contact op met de verzekeraar om te achterhalen voor welk bedrag jullie verzekerd zijn.
Uitvaartzorg Deventer wil de uitvaart volgens jullie wensen uitvoeren, maar we willen niet dat jullie daarna een rekening krijgen die jullie eigenlijk niet kunnen betalen.

Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op. 

Wenst u meer informatie over kinderuitvaarten?

Vul het formulier hieronder zo volledig mogelijk in. Na ontvangst nemen wij z.s.m. contact met u op.
Delen: