Wereldlichtjesdag Deventer

Ieder jaar wordt wereldwijd op de tweede zondag van december WERELDLICHTJESDAG georganiseerd. Op deze dag steken, over de hele wereld, mensen om 19.00 uur kaarsjes aan ter nagedachtenis aan alle kinderen die, op welke leeftijd en om welke reden dan ook, zijn overleden. Zo wordt de wereld letterlijk even wat lichter voor mensen die een kind verloren hebben. Daarnaast is er het besef dat je niet alleen bent met je verdriet.
 
Als ouders van een overleden kind bent u van harte uitgenodigd. Ook broertjes, zusjes, grootouders en andere betrokkenen zijn van harte welkom. Tijdens deze bijeenkomst zullen er mensen zijn die een volwassen kind herdenken, of juist een kindje dat overleed vóór of na de geboorte. Er zijn mensen die een kind verloren hebben door ziekte of door een ongeval. Het verlies is soms nog vers terwijl het voor anderen misschien al 30 jaar of nog langer geleden is.
 
De pijn van het gemis en het verlies van hoop en dromen die niet uitkwamen blijven hetzelfde en verbinden mensen die elkaar verder niet kennen.
 
Voor meer informatie kunt u terecht op:
https://www.facebook.com/wereldlichtjesdagdeventer
 

Wenst u meer informatie over kinderuitvaarten?

Vul het formulier hieronder zo volledig mogelijk in. Na ontvangst nemen wij z.s.m. contact met u op.
Delen: