RegisterExecuteur/ Notaris

Een professionele Executeur weet de weg!
 
Als iemand net overleden is moeten er naast een uitvaart nog heel veel andere praktische zaken geregeld worden door de erfgenamen en/of nabestaanden. U kunt dit overdragen aan een RegisterExecuteur. Die voldoet aan hoge kwaliteitseisen!
Vrijwel meteen na een overlijden wordt u geconfronteerd met vragen over de aanvaarding (zuiver, beneficiair of toch verwerpen?) en alle verschrikkelijke verhalen die erbij horen. Alle instanties moeten op de hoogte worden gesteld, er moeten belastingaangiftes gedaan worden (inkomsten en erfbelasting), misschien moet er een woning ontruimd en/of verkocht worden en vergeet de digitale nalatenschap niet.
Volgens de wet moet een nalatenschap afgewikkeld worden. Er gelden verschillende termijnen voor bijvoorbeeld de uitvaart, de aangiftes en het in kennis stellen van betrokkenen. Het afwikkelen vraagt om hele specifieke kennis. Er zijn veel regels en uitzonderingen en hoewel veel mensen ‘uit ervaring’ spreken, blijkt er in de praktijk van deze tips en adviezen niet veel te kloppen.
Juist  op het moment dat een dierbare wegvalt door overlijden,  is er tijd en energie nodig voor rouwen en daarna voor verder gaan. Regelzaken en financiële gevolgen van het overlijden, zijn een extra belasting in zo’n moeilijke tijd. Er ontstaan makkelijk conflicten. U kunt uzelf ontlasten door het inschakelen van een AdOtium, uw RegisterExecuteur.
 
De executeur is een professional die werkt op basis van een volmacht door de erfgenamen. Afhankelijk van wat u wilt, kan ik vrijwel alles regelen. Van het ontruimen en verkopen van een woning tot de aangifte erfbelasting en de verdeling van de erfenis. Ik werk volledig transparant. U kunt zelf inloggen in een digitaal nalatenschapsdossier en alle stappen volgen. Adotium is goedkoper dan een notaris en verdient mede door verstand van zaken vaak al een gedeelte van de kosten terug. Bij ingewikkelde kwesties word ik ondersteund door een zeer ervaren Expertisedesk. Uw belangen staan voorop!
In zo’n hectische en emotionele tijd is het prettig dat u wat uit handen wordt genomen. Gun uzelf meer tijd voor rouw, gun uzelf een RegsterExecuteur!  Neemt u gerust eens contact met me op als u wilt weten of ik wat voor u kan betekenen. www.rustvooru.nl

Delen: